Akadémia | 2024. máj. 13.

Veszprémi illetőségű meccsekre készülünk

Veszprémben, de idegenben játszanak U16, U18 és U20 csapataink, U21-eseink pedig az utolsó hazai mérkőzésükre készülnek a Veszprém Arénában.
Akadémiai csapataink a férfi felnőtt Magyar Kupa döntő hétvégéje előtt hazai terepen mérkőznek meg, a három fiatalabb korcsoportban helyi riválisokkal küzdünk majd meg az ÉKI Csarnokban, U21-eseink pedig szezonbeli utolsó hazai meccsüket játszák pénteken a Veszprém Arénában. A NB I/B sorozatban játszott találkozó különlegessége továbbá, hogy több, "régi motoros" akadémistánknak ez lesz az utolsó Veszprémben játszott mérkőzése az akadémia kötelékében, így mindenképpen várjuk a szurkolókat, hogy egy jó hangulatú, látványos mérkőzés kíséretében búcsúzzunk el a fiúktól. 
 
A helyezések tekintetében már biztosak lehetünk abban, hogy a fennmaradó mérkőzések nem befolyásolják U20-as csapatunk továbbjutását a rájátszásba és U21-eseink második helyét a NB I/B sorozatban, U16 korosztályban 3 pontos előnnyel még mindig őrzi a dobogó legfelső fokát csapatunk, U18-ban pedig a matematikai esély még mindig megvan a továbbjutásra. Nélkülözhetetlen két pontokra csaphatunk le a héten, ehhez várjuk szurkolóink buzdítását is:
 
FU18 I. osztály - Nyugat
Veszprémi KKFT - Veszprém Handball Academy
Helyszín: ÉKI Sportcsarnok, Veszprém
 
FU20 I. osztály - Nyugat
Veszprémi KKFT - Veszprém Handball Academy
Helyszín: ÉKI Sportcsarnok, Veszprém
 
FU16 I. osztály
Éles KISE - Veszprém Handball Academy
Helyszín: ÉKI Sportcsarnok, Veszprém

2024. május 17. (péntek) 17.00 óra
NB I/B Férfi
Veszprém Handball Academy - DEAC
Helyszín: Veszprém Aréna, Veszprém
 
Szeretettel várjuk szurkolóinkat minden mérkőzésünkre. Hajrá Veszprém!

PARTNEREINK