Közvetíti:

Veszprém Handball Academy U18
30
NEKA
38
FU18 I. osztály - Nyugat
(20. forduló )
Ápr. 05. Péntek, 14:00
DEVM Csarnok | Veszprém
Játékvezetők:Garai Balázs Róbert, Varasdi Levente Zoltán
Az FU18 I. osztály - Nyugat 20.fordulójában a Veszprém Handball Academy a NEKA csapatát fogadta a DEVM Csarnokban. A mérkőzés hazai támadással indult, azonban Bovánovics lövését a kapus védeni tudta, majd az ellenfél gólt is szerzett a másik oldalon. Gyors támadójátékot diktált mi a két csapat, veszprémi oldalról Elter, Dopjera, Bovánovics és Tóth talált be a kapuba, de a NEKA hasonlóan tartotta magát az eredményhez. (4:4 5.perc) A játék ezután lelassult, így kevesebb gól is született, de a különbség a két csapat között nem változott. (7:7 14.perc) A vendégek kiharcoltak egy hetest a félidő felénél, amivel át is vették a vezetést, majd Árkos technikai hibája után 2-re növelte a különbséget a NEKA. Ekkor Ivo Diaz időt kért. A pár perc pihenő sajnos nem segítette a veszprémieket, hiába harcoltak, a helyzeteiket nem tudták értékesíteni. A másik oldalon eredményesen játszott a NEKA, így a 22. percben már 6 volt a különbség (8:14 22.perc) Ekkor Ivo Díaz már második idejét is kikérte. A fiúk hatalmat küzdöttek, de a sok hiba miatt a támadás nem akart összeállni. Hiába a jó védekezés a NEKA már a 19. gólját lőtte a 29.percben. Az első félidő végén Tóth Barnabás volt eredményes, amivel be is állította a félidei eredményt. (12:19 30.perc)
 
A második félidő ott folytatódott, ahol az első abba maradt. A NEKA játéka eredményes volt, szélről beállóból és átlövés egyaránt, míg a veszprémi támadások nem vezettek sikerre. A 35. percben Ivo Díaz kikérte harmadik egyben utolsó idejét. Egy veszprémi akció közben Elter Donát torkát kapta el az ellenfél játékosa, amiért piros lapot kapott. A második félidő 8. percében a NEKA megszerezte 28. gólját, amivel már 12 gólosra növelte a különbséget a Veszprémmel szemben. (16:28 39.perc) A második félidő felénél Tari Zsoltot Szentner András váltotta a kapuban. Két gólt sikerült ledolgoznia a Veszprém, Bovánovics átlövésből többször is eredményes tudott lenni, de az ellenfél mindig válaszolt a túloldalon. Juhász-Tóth Zalán duplája után az ellenfél edzője időt kért. A mérkőzés képe a következő percekben nem változott, a NEKA eredményesebben játszott a másik kapuja elött, így 13 gólos hátrányban a Veszprém ki jött emberfogásos védekezésre. (28:36 57.perc) Az utolsó percben még egy utolsó NEKA gól született a mérkőzésen ezzel 30:38-as vendég győzelemmel ért véget a találkozó (30:38 60.perc)
Ivo Díaz | vezetőedző, Veszprém Handball Academy U18 csapat
Nem sok mindent lehet hozzáfűzni a meccshez, ma ez reális különbség volt a két csapat között. Sok hibát vétettünk, sok ziccer kimaradt, és sok technikai probléma vezetett ehhez a nagyobb gólarányú vereséghez. Tanulunk a hibáinkból, és készülünk tovább a Budakalász elleni mérkőzésre.

PARTNEREINK