Akadémia | 2024. szep. 07.

Újabb két játékosunk mutatkozott be az első osztályban

Fantasztikusan debütált a Veszprém Handball Club színeiben Hoffmann Balázs és Várady-Szabó László.
Két tehetséges fiatalunk kapott lehetőséget a K&H Liga 1. fordulójában játszott Veszprém HC - Dabas KC mérkőzésen, hogy a bakonyi klub színeiben pályára lépjen. A mérkőzést megelőzően dr. Bartha Csaba vezérigazgató, Carlos Pérez edző és Nagy László sportigazgató elismeréseket adott át a kiemelt nyári sporteseményeken résztvevő sportolóknak, közöttük az ifjúsági EB-n résztvevő játékosainknak: Apró Botond, Gáncs-Pető Máté, Hoffmann Balázs, Szökrényes László és Várady-Szabó László vehette át a díjakat. Mellettük az elmúlt NB I/B szezonban 207 gólig jutó, és ezzel az idény hazai gólkirályi címét elnyerő Barna János Dánielt is díjazták.
 
 
A találkozó a veszprémi együttes nagyarányú győzelmével zárult, melyhez akadémistáink is markáns támogatást nyújtottak: Hoffmann Balázs balszélsőként, Várady-Szabó László kapusként szolgált rá Xavi Pascual vezetőedző bizalmára, melyet előbbi 4 góllal, utóbbi 5 védéssel hálált meg. Játékidőkben is bővelkedtek, Balázs mintegy 28 percet, László közel 13 percet töltött a pályán, ezek legszebb pillanatait gyűjtöttük össze videónkban:
 
A M4 Sport felvételei
 
A meccset követő sajtótájékoztatóra Xavi Pascual Hoffmann Balázs kíséretében érkezett, ahol a vezetőedző kiemelte: "Külön örülök a fiatalok teljesítményének, akik rászolgáltak arra, hogy ennyi időt töltsenek a pályán." Hoffmann Balázs is szót kapott, aki így nyilatkozott: "Gratulálok a Dabasnak, úgy gondolom egy hajtós mérkőzést tudtunk játszani. Amit kért tőlünk az edző, véleményem szerint, azt meg tudtuk valósítani. A saját teljesítményemről annyit, hogy köszönöm a bizalmat, igyekeztem élni vele."
 
 
Szívből gratulálunk növendékeinkek!
 
 
Fotók: Peka Roland / Veszprém Handball Club
 

PARTNEREINK