Akadémia | 2024. febr. 13.

Szakmai előadások és edzésbemutató veszprémi sportemberek közreműködésével

Remek programmal és neves előadókkal érkezik Veszprémbe a Kézilabda-specifikus Módszertani Központ szakmai napja.
Összeállt az idei első szakmai nap programja, amelynek kétségtelenül az egyik legizgalmasabb eleme, hogy a vendégek között tudhatjuk José María "Chema" Rodríguez Vaquerot, aki a magyar válogatottal 5. helyen végzett a legutóbbi férfi kézilabda Euróba-bajnokságon. Chema részt vesz egy kerekasztal-beszélgetésen, melynek témája a modern játékos profilja. A témával kapcsolatban megismerhetjük Ligetvári Patrik, a Telekom Veszprém válogatott balátlövőjének a véleményét is. A délutáni programban a szövetségi kapitány edzésbemutató tart, ahol Gulyás István és a Veszprém Handball Academy U20-as csapata lesz a partnere.
 
Tavaly a szintén Veszprémben rendezett szakmai nap vonzotta a legtöbb érdeklődőt, és várhatón idén is nagyszámú közönség hallgatja majd a Betekints Wellness és Konferencia Hotelben tartandó előadásokat. Ugyancsak a férfi Európa-bajnoksághoz kapcsolódik az az elemzés, amelyet  a magyar válogatott támadó játékának taktikai repertoárjáról tartanak a NEKA férfi szakágának edzői Sótonyi László vezetésével.
A sporttudományos témakörben a külső terheléses paraméterek értelmezése és vizsgálata kerül terítékre mérkőzés-környezetben.
 
Az eseményen a részvétel ingyenes a sportszakma részére, de regisztrációhoz kötött. Jelenkezési határidő: február 20.
 
További részletek és regisztráció: https://neka-mk.hu/a-veszpremi-sztarvendeg-chema-rodriguez
 
 
 
Borítókép: Peka Roland / Telekom Veszprém

PARTNEREINK