Akadémia | 2024. máj. 09.

Lejátszotta eheti első mérkőzését az ifjúsági válogatott

Francia ellenféllel párbajozott Gulyás István csapata.
Egy góllal maradt csupán alul a magyar ifjúsági válogatott a francia csapattal szemben a Tunéziában rendezett Négy Nemzet Torna első mérkőzésén.
 
Telefonos megkeresésünkre Gulyás István szövetségi kapitány (aki egyben U20 csapatunk vezetőedzője) elmondta: "Néhány játékosunkat most nélkülöznünk kellett érettségi vizsgák miatt, de ez nem hátráltatott minket. Azzal a francia kerettel néztünk szembe (néhány játékost leszámítva), akik tavaly novemberben a TIBY Handball tornán is szerepeltek. Kissé hullámzó volt a teljesítményünk a meccs alatt, de ez várható volt, hiszen szerettünk volna mindenkit pályára küldeni a mérkőzésen - ez sikerült is. A végjátékban sok gól nélküli percünk volt, és így a francia keretet már nem sikerült beérni. Ettől függetlenül nem keseredünk, az a cél, hogy mindenki megmutathassa magát és tapasztalatot szerezhessen, teljesült, készülünk a folytatásra és várjuk a holnapi, lengyelek elleni találkozót."
 
Pénteken tehát Lengyelország lesz az ellenfele a magyar ifjaknak, akikkel úgyszintén 16.00 órás kezdettel párbajoznak majd Tunéziában. Hajrá Magyarország!
 
 
 
Borítókép: TIBY Handball

PARTNEREINK