Akadémia | 2024. Ápr. 16.

Hárman is ott voltak a keretben a BKSE ellen

A Telekom Veszprém a 26. bajnoki fordulóban is számított fiataljainkra.
Szokatlan időpontban, hétfő este játszotta soron következő K&H Liga mérkőzését a Telekom Veszprém, így nem sok idejük volt pihenni a játékosoknak a szombati, Fradi elleni találkozó után. Momir Ilic vezetőedző ezúttal Hugo Descat, Nedim Remili, Gasper Marguc és Omar Yahia számára biztosított pihenőt, így újból lehetőség nyílt U21-es csapatunk játékosainak bevetésére. Ezúttal Barna János Dániel, Bőti Dominik és Végh Bálint került az elsőosztályú csapat keretébe, és egyikőjük sem koptatta sokáig a kispadot, hiszen már az első félidőben pályára küldték őket - mindhárman főként a támadósort erősítették.
 
 
A több mint 1300 néző előtt játszott mérkőzés első félidejében a Balaton-partiak erős védekezésükkel és jó kapusteljesítményükkel mindvégig a Veszprém nyomában voltak, de a második játékrészben simán dominálták a bakonyiak a meccset, így végül 33-20 végeredménnyel zárult a bajnoki forduló.
 
 
Akadémistáink közül Barna János Dániel mintegy 20 percet, Bőti Dominik és Végh Bálint fejenként körülbelül negyed órát töltöttek a pályán, ez idő alatt több lehetőségük is nyílt kapura törni, ám egyedül Végh Bálintnak sikerült egyszer megrezegtetni a Balatonfüred hálóját. Ettől függetlenül megsüvegelendő teljesítményt láthattunk a srácoktól a pályán, így bízunk benne, hogy hamarosan újból magukra ölthetik majd az ikonikus piros mezt.
 
 
 
Fotó: Peka Roland / Telekom Veszprém

PARTNEREINK