Akadémia | 2024. jan. 31.

Beharangozó: Veszprém Handball Academy U21 - Vecsési KKFT

Itthon kezdjük a szezon második felét
Az NB I/B bajnokság 16. fordulójában a Veszprém Handball Academy U21-es csapata a Vecsési KKFT ellen lép pályára itthon a Veszprém Arénában.

A mérkőzést a Veszprém Handball Academy YouTube csatornája fogja 19:30-tól élőben közvetíteni.
 
U21-es csapatunknak immáron hivatalosan is véget ért a januári alapozás, így újult erővel vághatnak bele az előttük álló kihívásokba. A fiúk szép eredménnyel zárták az őszi szezont. 12 győzelemmel 1 döntetlennel és 2 vereséggel magabiztosan a tabella második helyén helyezkednek el, 2 pontra az első helyen lévő Győri ETO- UNI FKC KFT mögött. Most a Vecsés ellen folytatja a csapat a bajnokságot, akik ellen szeptemberben mérkőztek meg legutoljára. Akkor a mérkőzés magabiztos 7 gólos (22:29-es) veszprémi győzelemmel zárult. Az NB I/B Férfi bajnokság 11. helyén álló vecsésiek legutóbb a 15. fordulóban, a Győr ellen léptek pályára, ahol 6 gólos vereséget szenvedtek el a listavezetőtől.
 
Csapatunk fiatal balátlövője, Varga Gábor Levente osztotta meg gondolatait a Vecsés elleni mérkőzést megelőzően:
 
 
Dinko Dankovic így nyilatkozott az év első bajnoki mérkőzése előtt: “Úgy gondolom nehéz mérkőzés vár ránk. Sajnos az év eleji alapozás nem úgy alakult ahogy szerettük volna. Sok játékosunk még mindig betegséggel küzd és van pár sérült is a csapatban. Valószínűleg nem tudunk teljes kerettel kiállni, így nem tudjuk mit tartogathat számunkra a mérkőzés. Természetesen készülünk a találkozóra, mindent bele akarunk adni és szép játékot szeretnénk mutatni pénteken.”
 
 
Antal Levente, a Vecsési KKFT csapatának vezetőedzője is megosztotta gondolatait a találkozó előtt: "Az év elején több játékosmozgás is történt a csapatnál, így elsősorban a januári alapozásunk célja az összeszokás, a csapatkohézió erősítése volt. A pénteki mérkőzés kapcsán tudjuk, hogy nem mi leszünk az esélyesebb csapat. A Veszprémnek van az egyik leghatékonyabb védekezése a bajnokságban, agresszívan lépnek fel ellenfeleik ellen, miközben gyors támadójátékot játszanak. Nem lesz egyszerű mérkőzés, gyors és pontos játékot kell játszanunk ahhoz, hogy legyen keresnivalónk a találkozón. Másrészt pedig nagyon várjuk a bajnokit, a Veszprém Arénában mindig hatalmas élmény pályára lépni, így igyekszünk megtenni mindent, hogy jól kezdjük a tavaszi szezont."
 
A pénteki összecsapáson Garai Balázs Róbert és Varasdi Levente Zoltán fújja a sípot, a hivatalos személyek pedig Rózsa László Papp Richárd Csaba lesznek.

2024 február 02. | 19:30 | NB I/B 16. forduló | Veszprém Handball Academy U21 - Vecsési KKFT | Veszprém Aréna, Veszprém
 

PARTNEREINK