Akadémia | 2024. febr. 14.

Beharangozó: Veszprém Handball Academy U21 - ÓAM - Ózdi KC

Itthon folytatjuk a pontvadászot az ÓAM - Ózdi KC ellen
Az NB I/B bajnokság 18. fordulójában a Veszprém Handball Academy az ÓAM - Ózdi KC csapatát fogadja a Veszprém Arénában. A mérkőzést a Veszprém Handball Academy YouTube csatornája fogja élőben közvetíteni február 17.-én (szombaton) 18:00-tól.

U21-es csapatunk múlt héten Győrbe látogatott a bajnokság listavezetőjéhez, ahol bár hatalmasat küzdöttek de sajnos a 2 pontot nem sikerült haza hozniuk, így továbbra is őrzik második helyüket a tabellán. A héten az az ózdi csapat ellen lépnek pályára, akik legutóbb a Budai Farkasok ellen kaptak ki. ezzel jelenleg 2 döntetlen 15 vereséggel sereghajtók a bajnokságban. Legutóbb szeptemberben csapott össze a két csapat egymással. Akkor idegenben a veszprémiek magabiztos 13 gólos (26:39) győzelmet arattak ellenük.
 

Az ÓAM - Ózdi KC kerete is átalakult a nyár folyamán és ismerős arcból sem lesz hiány a szombati találkozón, hiszen tavaly még a veszprémi csapatot erősítő Tóth István Sámuel is pályára léphet a mérkőzésen.
 
Érkezők: Konyicska Tamás (KK Ajka KFT), Rózner Kevin (QHB Eger), Zelei Botond (Mezőkövesdi KKFT), Kecskés Levente (Csépe Salgótarjáni SKC), Kovacsevics István (Pécsi VSE), Skoda Levente (Szigetszentmiklósi KSK), TÓTH ISTVÁN SÁMUEL (Veszprém Handball Academy U21)
 
Beállósunkat, Sisa Rajmondot kérdeztük, hogy mit vár az eheti mérkőzéstől:

 
Vezetőedzőnk Dinko Dankovic és az ózdi csapat trénere, Kocsis Csaba osztotta meg gondolatait velünk.
 
Dinko Dankovic: "Hétvégén újra itthon lépünk pályára. Úgy gondolom nem szabad alábecsülnünk az ózdiakat, hiszen mindig tudnak meglepetést okozni. Fókuszáltan és motiváltan kell kezdenünk a találkozót, amire minden erőnkkel készülünk. Fel kell vennünk a bajnokság ritmusát, mivel innentől egyre több mérkőzésünk lesz. Remélem sérülések sem fognak minket hátráltatni és egy jó mérkőzést tudunk majd játszani."

Kocsis Csaba: "A januári felkészülést vegyesen végeztük el, több hiányzás, a téli szünet okozta ritmusvesztés, gyengébb edzőmeccsek jellemezték. Az első fordulóban szinte ki-ki meccset játszottunk a Győrrel, majd egészségügyi problémákkal megtizedelve könnyű feladatot jelentettünk a Budai Farkasoknak. Veszprémbe nem szívesen járunk játszani, azonban ha teljes kerettel tudunk érkezni, elvárás magunkkal szemben, hogy minél jobb játékkal megnehezítsük ellenfelünk dolgát."
 
A szombati összecsapáson Gál László és Ludvig Benedek Dezső fújja a sípot, a hivatalos személyek pedig Dobovai Zoltán és Papp Richárd Csaba lesznek.

2024 február 17. | 18:00 | NB I/B 18. forduló | Veszprém Handball Academy - ÓAM - Ózdi KC | Veszprém Aréna, Veszprém
 
 

PARTNEREINK